Jag vill slå ett slag för smarta hem

Ni är många i det här forumet som pratar om smarta hem och jag måste erkänna att jag också nu är totalt såld. Ni har berättat om hur smidigt det är och hur bra det fungerar så därför tänkte jag idag gå in på lite mer praktiska grejer när man väl ska ta steget mot ett smart hem. Så här kommer några tips från oss som nyligen gått igenom denna process tillsammans med Nordins El till dig som kanske är sugen på att göra samma sak.

Ta kontroll över din fastighet med allt integrerat

Framförallt handlar det om att man vill lägga in alla funktioner i ett och samma system som Nordins El gjorde ett så himla bra och smidigt jobb med. Jag kontaktade helt enkelt dem för att lägga upp min kravspecifikation på vad just vi önskade ha. Framförallt handlade det om att kunna styra temperaturen då vi upplever att mycket pengar går åt till energi hemma. Genom att individuellt, i varje rum, kunna styra temperaturen gör att man på ett helt sätt kan förbruka värme och på så vis spara både på resurser och pengar.

När Nordins El väl hjälpt oss med hur vi skulle lägga upp det så satte dem i gång direkt. Då fick vi även hjälp med att installera ett larm med kameraövervakning vilket känns otroligt trygg. Resterande delar som belysning, ventilation samt värme och kyla ingår i deras standard förklarade dem och jag blev tydligt informerad om vad som innebar vad både i kostnader också men också i själva resultatet. För att summera detta så är jag som sagt sjukt nöjd, även fast detta inte blev en instruktion på hur man går till väga så vill jag med det säga att Nordins EL löser det åt dig bara du kontaktar dem 🙂